uitslagen 1e ronde interne competitie

De 1e ronde van de competitie zit er weer op. De opkomst was deze 1e ronde nog erg matig te noemen maar wie naar buiten kijkt deze dagen begrijpt wel enigszins waarom. Ondanks de hoge temperaturen en de vakantiestemming die daar meestal mee gepaard gaat kwamen er deze avond toch nog 12 (van de 25 min of meer actieve schakers) op de clubavond af. Een verrassing viel er al direct te noteren aangezien nieuwkomer Jan Bosma de nummer twee van vorig jaar Arjen wist te verslaan. De overige partijen eindigden zoals op basis van de ratingverschillen te verwachten viel. De enige remise van de avond viel te noteren bij de partij tussen Foeke en Henk. De uitslagen en de stand na de eerste ronde staan achter de linkjes aan het begin van deze zin. Hopelijk is het volgende week een stuk drukker; aan het weer zal het, als de voorspellingen uitkomen, in ieder geval niet liggen.